ING & KLM Private Banking Open Golf

ING Private Banking nieuwe partner KLM Open

ING Private Banking heeft zich als partner verbonden aan het KLM Open.  ING Private Banking zal de golfsport op meerdere fronten gaan ondersteunen, onder meer via een hoofdsponsorschap bij de NGF.

‘ING Private Banking heeft zich onder meer ten doel gesteld om bij het KLM Open de topsport nog dichter bij de fans te brengen en meer beleving te creëren’, aldus Arnout Bloys van Treslong, Directeur Experience Private Banking en Beleggen ING Nederland.

Toernooidirecteur van het KLM Open Daan Slooter is zeer verheugd met het nieuwe partnerschap: ‘We zijn trots dat we in ING Private Banking een nieuwe partner hebben gevonden die met heel veel enthousiasme instapt en die de ambitie heeft uitgesproken om de golfsport in brede zin te omarmen’.

Verjonging en vernieuwing

De betrokkenheid van ING Private Banking met golf in Nederland gaat nog veel verder dan het partnerschap met het KLM Open. Ook als hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF), Golf Team Holland en het Ladies Open heeft ING de ambitie om het Nederlandse golf te verjongen en te vernieuwen. Denk daarbij aan nieuwe initiatieven op het gebied van jeugd- en familiegolf. Samen met de NGF is een campagne ontwikkeld die ouders stimuleert om kinderen op jonge leeftijd met de sport kennis te laten maken.

ING Private Banking wil graag bijdragen aan de modernisering van het Nederlandse golf. De introductie van bijvoorbeeld een mobiele app die golfers in staat stelt om hun score te registreren, de handicap real-time te verwerken en scores te delen met vrienden, is hierin volgens ING Private Banking een van de onmisbare elementen.
Verder zullen ING Private Banking en de NGF de handen ineen gaan slaan om toptalent vooruit te helpen en klaar te stomen voor de wereldtop.

In 2016 beleeft het ‘Dutch Open’ zijn 97ste editie. Daarmee is het een van de oudste toernooien op de European Tour.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *